Multi-functioneel
Wij durven rustig te stellen dat de Tijdgeest een multifunctioneel Tour- Party en Cruise Schip is. Het schip heeft enorm veel mogelijkheden MEER dan welke accomodatie op de vaste wal dan ook. Het schip is ECHT multifunctioneel dankzij de volgende factoren:
- De grote salon is op tal van manieren te gebruiken.
- Aan boord is luxe slaapaccommodatie voor maximaal 40 personen.
- Het schip kan naar een door u gewenste opstapplaats komen in overleg met de kapitein.
- Het schip kan varen waarheen en hoe lang u maar wilt.
- Alle activiteiten kunnen ook tegelijkertijd worden uitgevoerd al varend of op een vaste ligplaats.

 

Trouwlocatie
De ligplaats, dan wel opstapplaats, in de Haven of de Havenkom van Maassluis kan in overleg worden vastgesteld. De keuze is mede van invloed op het beschikbaar aantal parkeerplaatsen. Diverse plekken in de binnen- en buitenhaven zijn heel geschikt om sfeervolle ‘foto’s te schieten’ van het bruidspaar. Wilt u ECHT het ‘huwelijksbootje’ in, dan gooien wij de trossen los, mits de huwelijksvolrekking maar binnen de grenzen van Maassluis plaatsvindt.

Na de officiele huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de Burgelijke Stand van Maassluis, kan er een receptie worden gehouden gevolgd door een diner of buffet in de ruime salon. De salon kan op verschillende manieren worden ingericht, rekening houdend met uw wensen.
Eventueel kan er zelfs een groep familieleden/vrienden aan boord blijven slapen. Bijvoorbeeld voor mensen die van ver weg zijn gekomen voor het huwelijk. De Tijdgeest kan dan ook zorgen voor een ontbijtbuffet op de volgende ochtend. Dat is pas echt multi-functioneel. De efficiente organisatie van het schip als locatie, alsmede van de keuken zorgt voor een scherpgeprijsde 1e stap in het ‘huwelijksbootje’.

 

Voorbeelden

*

Stel dat u het schip wilt gebruiken voor een bruiloft (bijv. 50 jaar getrouwd), een feest of een party. Er wordt eerst een receptie gehouden voor een grotere groep familie en vrienden. Daarna blijft een kleinere groep naaste familie slapen aan boord voor een volledig verzorgd weekendje weg.

*

Instruktiedag of -weekend voor medewerkers. Regel de opstapplaats van het schip zo dicht mogelijk bij uw bedrijf. In de ruime salon kan een uitstekende presentatie/instructie worden gegeven aan de medewerkers van uw bedrijf.

*

Teambuilding voor de medewerkers van uw bedrijf.

 

 

*

Wat denkt u van een oudejaarsparty aan boord? Al uw vrienden en familie aan boord. Iedereen (tot 40 personen) kan blijven slapen en onze kok zorgt voor lekkere hapjes en overheerlijke oliebollen.

*

Er kunnen recepties worden gehouden of een reunie van oudklasgenoten of familieleden.

*

Of een weekeinde weg met de club.


Alle activiteiten kunnen worden gestart, in overleg met de kapitein, op een door u gekozen opstappunt. Dit kan worden gecombineerd met een gezellig vaartochtje en/of een stadswandeling in een plaatsje waarin u en uw gasten op bezoek gaan. De tocht kan culinair geheel en uitmuntend worden verzorgd door onze eigen Kok Sebastiaan met een drie gangen menu naar keuze of een uitgebreid buffet.

 


Dutch Danish English French German Italian Norwegian Portuguese Spanish